Instagram

Jackie

Niemand!
Woensdagochtend zat ik met mijn moeder al om 11 uur in de bioscoop, in een volledig lege zaal, om naar de film Jackie te gaan kijken, die volgens de bioscoop-site die dag voor het laatst draaide.

We waren natuurlijk lekker achterin gaan zitten en konden zoveel met onze snoepzak kraken als we maar wilden! En hardop lachen! Want de film was echt geweldig, zo leuk! Carice en Jelka van Houten, zussen in het echt én in de film, speelden heel goed en het verhaal, dat zich voor het grootste deel in Amerika afspeelde, was erg verrassend. 

Het gaat over twee zussen van 33 die in Nederland bij hun twee vaders zijn opgegroeid. Dan krijgen ze bericht over hun biologische moeder (Holly Hunter) en reizen ze halsoverkop naar Amerika om haar te gaan helpen. Het is een heerlijke roadmovie (van dat genre moet je dus wel houden) mét goede (country)muziek (ook een genre waar je van moet houden) en echt een aanrader!

Daarna hebben we, met mijn zusje erbij, nog heerlijk geluncht en er een gezellige vakantie-dag van gemaakt. 
Een foto van ons dessert mag hier zeker niet ontbreken, het heette 'Limoncello' en het bestond uit goddelijke taart en citroen-ijs! Yum!Reacties

 1. Hey Ya'll,

  Below are the most recommended BTC exchange services (BTC for Currency):
  Coinbase: $1 minimum trade
  CoinMama

  Earn free BITCOINS with the best Bitcoin faucet rotator:
  IACBit.org Faucet Rotator

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts