Instagram

Cross Stitch

Kopje thee boekenlegger 
Sinds ik eind november het borduren ontdekte ben ik nog steeds 'hooked' (okee, dat past natuurlijk meer bij haken...maar goed)! Ik ben altijd van het bestaan van borduren op de hoogte geweest, mijn oma borduurde heel veel en ik vond het altijd al heel mooi om te zien, het was gewoon nooit bij me opgekomen dat het misschien iets voor mij zou kunnen zijn!

Suf kennelijk, want I love it!

Ik heb al een heleboel leuke dingetjes gemaakt ;) en ik ben o.a. helemaal geïnspireerd door het Engelse tijfschrift 'Cross Stitcher' (zie hier de site). Het is een très hip borduurblad, vol leuke patronen. Ik had het december-nummer bij Magvilla gekocht en voor Kerst een abonnement gekregen! Kan niet wachten tot het eerste nummer in de bus komt!

Die van ons (mam borduurt mee!)
valt inmiddels bijna uit elkaar ;)
'Seasons Greetings'  kerst kussentje.
In fantaseer vaak wel een beetje qua kleuren, want ik heb natuurlijk nog niet álle kleuren garen in bezit!

Verder kun je overal op internet gratis patroontjes vinden, met een paar patronen (gevonden op deze blog) heb ik een boekenlegger en een 'Jane Austen meisje' gemaakt:

De blader-rand is een
stukje uit een patroon.
Na het borduren heb ik een klein kussentje van
het meisje gemaakt, met bloemenstof op de achterkant
en een lintje om haar op te hangen.
En dan heb ik ook nog een heerlijk dik borduurboek (gekregen van ma soeur...) met meer dan 1000 patronen om inspiratie uit te putten!

De oorspronkelijke titel is
'The Cross Stitch Bible' en dat is zo waar!

 En nu ben ik ook nog aan het haken geslagen...waar gaat dit heen?! :D

Reacties

  1. Dan moet ik misschien toch nog eens kijken voor de Cross Stitcher. Ik had hem vroeger, maar na een tijdje zijn ze veranderd en vond ik het niks meer. Ben wel helemaal verslingerd aan de Cross Stitch Collection.

    groetjes, Babs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa, Cross Stitch Collection vind ik ook erg leuk! Er staan toch weer net andere dingen in. Vind het soms moeilijk om te kiezen wat ik eerst ga maken :)

    Bedankt voor het volgen! Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts