Instagram

Magic of the Dance


Na twee enorm rustige dagen kruip ik nu eens achter de computer om wat te schrijven over mijn geweldige zondag! Dankzij Vakantie Veilingen en Mam's talent voor bieden op het laatste moment hadden we al een paar maanden kaarten klaarliggen voor 'Magic of the Dance'. 
Sinds ik ooit een stukje van 'Riverdance' op tv zag wilde ik altijd al graag naar zo'n Ierse dansshow, het ziet er zo geweldig uit! Ik zou zelf wel zo willen kunnen dansen zeg, wow!
Maar goed, het was al heftig genoeg om er gewoon naar te kijken! :D

De show begon om 3 uur dus we hadden rustig de tijd om 's ochtends een beetje te tutten en dan naar Den Haag te rijden, naar het World Forum Theater. We waren gelukkig een uurtje eerder vertrokken want met wat file waren we tenminste toch nog op tijd. Je moet immers wel tijd hebben om even te stoppen in de foyer om snoepjes en chocolaatjes (pindarotsjes...) te scheppen, yum!! 


En toen begon het spektakel, heerlijk sprookjesachtig en meeslepend, met veel rook, mooie muziek en licht én knappe dansers! ;) die we na de show konden ontmoeten in de hal voor handtekeningen. Zie hier ons programma boek:

De andere twee foto's komen van de website, want tijdens de show mochten geen foto's gemaakt worden.

Het was echt een magische show, op het eind danste één van de dansers zelfs met brandende schoenen! 
Kortom, een super middag! Op de terugweg nog wat gegeten en daarna lekker uitrusten....
Dat ga ik nu ook weer gauw doen ;) 

Reacties

 1. Hoi Daphne,
  Wat heerlijk dat je zo genoten hebt, lijkt me ook fantastisch om te zien en dat uitrusten..herken ik ook wel hoor..ik heb fibromyalgie en..daar hoort moe zijn ook bij...

  Nog een fijne dag, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn meis, dat jullie zo genoten hebben
  Nu dan maar lekker bijkomen
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ben ook ooit eens bij zo'n show geweest zo gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts