Instagram

Zusjes

Gisteravond was een enorm super gezellige bijklets- en craftavond met zusje! Ik had haar echt al té lang niet meer gezien dus vanaf het moment dat ze binnen was tot ik haar vanochtend de kou in stuurde (brrrr) hebben we amper onze mond gehouden. Gelukkig lagen we al heel vroeg in bed....not! Want ja, het 'top secret knutsel project' dat we hadden nam aardig wat tijd in beslag dus....

Maar ook al zien we elkaar wéééken niet, we blijven toch een beetje dat soort telepathische-maak elkaars zin af-zusjes.... creepy! Laatst hadden we zo'n moment, ze wilde me een filmpje laten zien omdat het haar ergens aan deed denken, ze was benieuwd of ik hetzelfde zou hebben. Dus terwijl ze het filmpje nog zóekt zeg ik; 'deed het je aan 'The Parent Trap' denken?' Her jaw dropped!

Plaatje via We heart it
Hoe vaak we niet zeggen dat we zoooo blij zijn dat we een zus hebben! 
:D

Maar genoeg sentimenteel geklets, alleen nog even deze nostalgische foto. Ik kwam 'm vanmiddag tegen toen ik de doos met foto's doorspitte. Krijg helemaal de kriebels om ze allemaal uit te gaan zoeken!

Reacties

 1. Hoi Daphne,
  Wat geweldig dat jullie zo'n band hebben en de foto is echt schattig..liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schattig, en wat een prachtige blonde haartjes ! :-)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zel fook zussen en voel het helemaal aan :-) Al kunnen wij ook wel een kibbelen. Mooi foto, de onderste. Hoogblond zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi hi, grappig is dat he?!!
  Zijn jullie tweeling?
  Ben wel benieuwd naar je "Top Secret" project.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee we zijn geen tweeling! Hoewel mensen het soms wel dachten vroeger, of wij deden net alsof, dat vonden we leuk ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts