Instagram

Tuinieren


Volgens mij heeft heel Nederland het flink te pakken (mede dankzij Albert Heijn), de Moestuin-koorts! Wat geven die kleine plantjes me een enorm lente-gevoel, ik word er zo blij van. En je hebt er meteen een hobby bij! Ik ben de hele dag met de plantenspuit in de weer, en tja, kleine plantjes worden groot dus er moet ook veel verpot worden.
Voorlopig is het nog wel een beetje te koud voor ze om de wijde wereld in te gaan, maar de 'vierkante meter moestuin' wacht al op de broccoli en tomaten! Bij het tuincentrum vond ik ook nog een leuk 'Mexicaans Kweeksetje' met rode en groene pepers en maïs. Kortom, wordt vervolgd!

Hebben jullie ook al groene vingers? ;)


It seems like every household in the Netherlands has it's own veggie-garden these days. After a national supermarket started handing out mini gardens with the groceries, the bug is going around! I just love watching all my little plants grow, it makes me feel like Spring is here. And it's a great hobby and there's always something to do. Little plants grow up and need bigger pots, and of course, talking to them dóes help a lot! 
For now they're still inside where it's warm but my garden outside is ready for their next move!

Do you like growing your own vegetables and herbs?1,2,3 Broccoli


wordt vervolgd...
to be continued...


Fijne zondag!
Have a nice Sunday!

Reacties

 1. Ik vind het ook zo leuk om ze zien groeien. Vergeet ze alleen soms een beetje :(. Maar toch komt er al aardig wat op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb maar een paar moestuintjes en ook nog een dubbele maar ik vind het wel grappig. Alleen deden ze het bij mij in die turfpotjes helemaal niet, nu ik ze in een andere pot met andere grond heb zijn ze wel opgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Daphne, Ik ben een tijdje niet in bloggerland geweest en zie dat je ondertussen heel creatief bent geweest, love de borduurtjes van de maanden en succes met het tuinieren. Keep up the good work, zonnnige groeten uit New Orleans, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk dat AH een tuintjesrage heeft veroorzaakt. Er staan in heel wat huisjes plantjes te groeien. Jij hebt zo te lezen de smaak echt te pakken.
  Nog een poosje en je kunt gaan oogsten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik laat de moestuintjes even aan anderen over, je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk. Leuk dat jij er wel mee aan de slag bent gegaan. Benieuwd naar de volgende blog over je plantjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om je eigen groentjes zo te zien groeien. en binnenkort ze nog lekker opsmullen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, een hele leuke actie van de supermarkt! Sinds twee jaar heb ik ook zo'n vierkante meter tuin, echt leuk!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook wij proberen dit jaar weer (nu mede dankzij AH) onze vierkante meter productief te laten zijn. Wij zijn alleen niet dol op broccoli, dus die komen binnenkort jullie kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, leuk! De broccoli is zeer welkom :D

   Verwijderen
  2. Hier maar 3 mini-tuintjes maar ik ben heel benieuwd wat het gaat doen als het eenmaal verpot is, want echt groene vingers heb ik niet ;-))

   Verwijderen
 9. Hou op......ik word er gek van ;-)
  Wij hebben hier een hele vensterbank vol met moestuintjes. Ik hou mijn hart vast, want als alles het gaat doen en alles moet in grotere potten dan kunnen wij er als h=gezin niet meer bij en moeten we op de gang of boven gaan wonen ;-)
  Anyway.......ja, ook hier is de moestuin koorts losgebarsten.
  Succes en hou ons op de hoogte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jaaa, je hebt helemaal gelijk! De plantjes nemen langzaam het hele huis over!! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts