Instagram

Blossom

Eigenlijk wilde ik net een bericht schrijven over alle leuke nieuwe dingen in Blossom's leven, zo heeft ze bijvoorbeeld in de afgelopen week voor het eerst buiten gespeeld in haar ren. Ze vond het geweldig!

Maar vanochtend was mijn konijntje plotseling ziek! Haar kopje was scheef en ze kon moeilijk lopen en haar evenwicht bewaren en tja, ze zag er gewoon erg ziek uit. Ik heb meteen de dierenarts gebeld, waar we gelukkig snel terecht konden (10 minuten later al!). Haar ziekte wordt volgens de dierenarts veroorzaakt door een infectie (omdat ze zo acuut ziek was, dan komt het niet door een parasiet), dat kan een konijn zomaar krijgen, en daarvoor heeft ze een injectie gehad. Vrijdag volgt een tweede injectie en verder is het een kwestie van rustig aan doen. Het kan lang duren voor ze helemaal hersteld is. Maar op dit moment ziet ze er gelukkig al heel wat beter uit dan vanochtend! En het goede nieuws is dat ze nog wel wat eet en drinkt, een goed teken.

Het was dus een heftig dagje, voor Blossom natuurlijk het meest, maar ook voor haar baasje(s)! (Bedankt voor de hulp mam!)

Maar nu komen hier toch de foto's (en een filmpje) van Blossom's laatste leuke avonturen! Hopelijk kan ze gauw weer rondspringen in haar ren!De eerste dag, 'Jeeeetje, wat is dít nu weer?'


Yum! Konijnen mogen viooltjes, en Blossom vindt ze erg lekker. Laat ik het zo zeggen: wij hàdden viooltjes in het gras....!

En we hebben ook nog een kleine zandbak voor Blossom gemaakt, kan ze lekker graven dachten we, maar ze ligt er vooral graag in te 'chillen' :)  
Klein filmpje met viooltjes én een languit liggende Blossom!


xoxo
Reacties

Populaire posts