Instagram

Feel Good kleurboek


Het is razend populair en heel leuk en ontspannend: kleuren! Zelfs volwassenen hebben het helemaal herontdekt. En ik heb van Sinterklaas zo'n mooi boek gekregen!

In het feel good kleurboek staan happy quotes zoals 'Geniet van de kleine dingen' en 'Niet perfect is ook goed' en hele schattige plaatjes! Het is o.a. hier te koop.
Hebben jullie ook een kleurboek? En vinden jullie het geluid van potloden op papier ook zo heerlijk? :)

It's extremely popular, fun and relaxing: coloring! And it's not just for children anymore!

This feel good colouring book is full of happy quotes like 'Enjoy the little things' and 'Not perfect is good enough' and lots of cute pictures to colour. I love it!
Do you have a colouring book? And do you love the sound of pencils on paper as much as I do? :)


Vrolijke Week!
Happy Week!

Reacties

 1. Ik vind kleuren heerlijk om te doen. Eerst het slijpen van de kleurpotloden, daarna het uitzoeken van de tekening. Een kopje thee erbij en soms wat lekkers en kleuren maar. Zó ontspannend om te doen. Ik wens je veel kleurplezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen kleurboek maar het lijkt me ontzettend leuk om te doen.

  Groetjes
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi boek en ja ik vind tekenen ook heel leuk om te doen!
  Veel kleurplezier, groetjes Sietske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooo, ik moet tot mijn schaamte bekennen dat ik al een hele tijd een mooi kleurboek hier heb liggen... maar er nog niks mee heb gedaan :-(.
  Dat wordt dus hoog tijd! Toch maar 's tevoorschijn halen ;-).
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, Daphne. Veel kleurplezier gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja het lijkt me erg ontspannend om te kleuren, ik vind alleen de boeken een beetje te duur, koop dan liever een atribuut voor het kaarten maken.
  Jammergenoeg heb ik een paar maanden geleden die van de Action helemaal gemist en die komen niet meer.
  Veel plezier ermee en goetjes van Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb sinds kort ook een kleurboek, wat is het toch heerlijk ontspannend om daar een uurtje mee bezig te zijn zeg! Ik weet weer waarom ik hier vroeger zo dol op was...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O dat ziet er leuk uit. En die teksten erbij helemaal top. Altijd al iets gehad met kantoorartikelen van plakband tot kleurpotloden, van puntenslijpers tot niet tangen. Papier en poezie plaatjes.Heb ook een klein bureautje met daarin al dat aangenaams. Hihi.
  groet,Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb het op mijn verlanglijstje staan, een kleurboek maar ik denk dat ik eerst maar eens wat kleurplaten van internet pluk. Laatst is er ineens nog een mooie doos kleurpotloden van Caran d'Ache boven water gekomen waarvan ik niet wist dat ik ze nog had.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik heb ze ook al een paar keer in mijn handen gehad maar mijzelf nog niet cadeau gedaan. Wie weet een andere keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben helemaal dol op kleurboeken. Ik heb er drie van de Action. En ik vind het geluid van de potlood op het papier bijna iets magisch. de geur ook. Omdat het me terug laat denken aan vroeger denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er al van gehoord een kleurboek voor volwassenen, lijkt me leuk. De spreuk, niet perfect is ook goed, lijkt mij wel iets voor mij, zal hem onthouden:-) Ik wens jou en je familie een gezond en gelukkig 2015

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Populaire posts